Çarşinin içinde gizli kalmis bir lezzet duraği.. Lüks et lokantalarini aratmayan lezzet ve sunumun yani sira doğal ve tarihi bir dokusu var. Şiddetle tavsiye ediyorum :)
Şehrin popüler köftecilereinin müdavimleri bir kez de burayı denemeliler. Köfteye yeni anlamlar yükleyebilirler. Hele buranın o tatlıları yok mu! Ayva tatlısı, kemalpaşa.. Kemalpaşayı tek geçerim ama.
Bursa'nın en iyi köftesi arıyorsanız hiç tereddütsüz ugramaniz gereken bir yer. Sahibi Kemal Bey, cok ilgili, hossohbet ve guleryuzlu biri. E insan başka ne arar ki!
Köfteleri, pideleri, etleri..hepsi harika. Güleryüzlü hizmet, Kemal abi de soğan doğruyor. İş aşkı böyle bir şey! Muazzez Ersoy dışında da bişeyler çalsa fena olmazdı!! İçim şişti :))
Sucuk böbrek külbastı İnegöl karışık bir tabak yaptırdım üzerine tahin Kaymaklı kabak tatlısı bir insan Yediği her üründen memnun kalıyorsa mekan 10 numaradır
Küçük ama tertemiz, üstelik yediğim her şey çok lezzetliydi. Ayrıca servis de on numara. Hem tekrar geleceğim, hem de Bursa'ya gelen misafirlerimi getireceğim.
Harika leziz Köftenizi yerken Her zamanan Zeki Müren klasiklerini çalma gibi bir gelenekleri vardır ki bu da insanı gercekten Bursa'da olduğunu daha çok hissettiriyor..
Uzaklara gitmeye gerek yok lezzetli köfte yemek isterseniz tam yeri... Kemal baba da çok candan bir insan oğlu ve personel de aynı şekilde ayrıca mekan otantik dizayn edilmiş