"Sipariş verirken nasıl pişsin diye soruyorlar,orta pişmiş dediğimde 200 gr.yapalım bu şekilde daha iyi olur diyorlar..Hamburger geliyor köftenin içi kupkuru ve içine mantar koymayı bile unutmuşlar."
Neuamerikanisch
· Ankara, Türkei
7.5"Kahvaltısı tek kelimeyle muhteşemdi.Çemen,morisi omlet,incir ceviz reçeli çok lezzetliydi. Ama en önemlisi böyle bir hizmet yok.Başta Ediz olmak üzere böyle keyifli çalışanları olan bir mekan görmedim"
Frühstück
· Karşıyaka, Türkei
8.6"Gaziantep seyahatinin hayalkırıklığı mekanı oldu..Lokum gibi küşleme hayalimiz dişlerimizin kesmediği,elimizle ancak koparabildiğimiz sert bir etle sonlandı..Tek güzel şey salata ve simit kebabıydı.."
Kebab
· Şehitkamil, Türkei
8.5"Ortam,ilgi,müzikler ve pizzaları çok güzel..özellikle etli pizzaların malzemeleri ve lezzeti çok çok iyi.Sevdim burayı:)"
"Lampredetto sığır işkembesi,bolitto bildiğiniz tandır..İşkembe sevmeyenler lambredettoyu sevmez.ama bolitto nefis bir et,kaçırmayın.işkembe sevenlerde lambredettoya bayılacak.panini arasında 4.5€"
Italienisch
· Florenz, Italien
8.3"Çok lezzetli,gerçekten meyve tadını dibine kadar alıyorsunuz.Çok sevdim,hele ki limonlunun ekşi tatlı tadı beni benden aldı."