![La Copa La Copa](https://fastly.4sqi.net/img/user/88x88/438464605_8wfLOhns_2eBw7Hhq6y03FF8UlOKfbLxFAWQKKhYwq4tj60_9zmxqLQ9JxJgWUeIho9GfqXWw.jpg)
Foursquare © 2025 Liebevoll hergestellt in NYC, CHI, SEA & LA
Big Mamma's
Café · ₺₺
Güneşli Mah. Cumhuriyet Cad. No:25
"Çalan müzikler gayet iyi , güneşli deki o insanları rahatsız eden insancıklar yok burada en azından. Çalışanları gayet Güleryüzlü ve yardımcı oluyor . Nargilesi ve karadut suyu güneşlinin en iyisi :)"
Fabrika's
Café · ₺₺₺₺
Hürriyet Mahallesi Menderes Caddesi (Yürüyüş Yolu)
"Güneşlinin en kaliteli mekanı 👍 Hizmet, ilgi, servis başarılı. Mutfağı lezzetli 😉 Kitlede bir üst seviyeye geçerse mükemmel olur."
Jolly People
Café · ₺₺
Menderes caddesi bo 2
"Muazzam bir mekan👍🏻 Şef ve ekibi çok ilgili ve disiplinli. Nargilesi tartışmasız harika 👏🏻 Nargile keyfi yapmak istiyorsanız Ustası burda💪🏻"
Erstellt von Güneş Yılmaz
35 Dinge
Erstellt von reza setiawan رضا ستياوان
31 Dinge
Stelle sicher, dass deine Infos aktuell sind. Plus benutze unser kostenloses Tool, um neue Kunden zu finden.