
Foursquare © 2025 Liebevoll hergestellt in NYC, CHI, SEA & LA
Leute checken meist zu diesen Zeiten ein:
Antepli Ramazan Usta
Kebab · ₺₺₺
286/6 Sok. No: 7 Manavkuyu
"One of the best lahmacuns in Izmir. Kebaps are also very tasty but not like Adana’s kebabs’ houses"
Öz Şanlıurfa Ciğercisi
Kebab · ₺₺
1586/5 Sok. No:37
"Ciğer ve kuzu şiş karışık süper oluyor. İzmir’e geldiğimde mutlaka yemek yediğim, geç saatlerde de açık olmasıyla favori kebabçım. İkramları zengin ve güzel. Ekstra salataya gerek kalmıyor."
01 Adana Matbah-ı
Kebab · ₺₺
Manavkuyu, Bornova (Bornova)
"Mezelere, adanaya, gavur dağı salatasina bayıldım. Servis hızlı garsonlar çok ilgili nazik şiddetle tavsiye ederim..sadece fiyatlar biraz yüksek ama sonuçta kaliteli bi et yiyorsunuz"
Forum Bornova
Einkaufszentrum
Kazım Dirik Mah. 372. Sok. No:75
"Wunderbar gut zum Shoppen Spazieren Ausgehen Essen Trinken."
Starbucks
Coffee Shop · ₺₺
Forum Bornova (Kazımdirik Mah. 372 Sok.)
"Tolle Atmosphär gerne wieder 👍"
Cinemaximum
Kino
Forum Bornova (Kazım Dirik Mah. 372 Sok.)
"Salonlar gayet konforlu, ekran ideal, ses sistemi kıvamında, çalışanlar güleryüzlü tüm bunların bir dezavantajı olarak galiba tüm Izmir sinema olarak burayı tercih ediyor sürekli tıklım tıkış 😡"
Erstellt von Murat Onsekiz
225 Dinge • 2 Anhänger
Erstellt von Gürkan Gürkan
34 Dinge • 1 Anhänger
Stelle sicher, dass deine Infos aktuell sind. Plus benutze unser kostenloses Tool, um neue Kunden zu finden.