PxPixel
Endless Love このまま側にいて

Endless Love このまま側にいて

Facebook

Hiker🏔🎒🔭🔦 ,natures lover🌎🌍🏞🏝🏜

Puchong New Village, Selangor, Malaysia
  • 110 Tipps
  • 1.276 Anhänger
  • 1.637 Folgst du
  • 3 Listen
Listen von Endless Love in Alle Städte
  • Petaling Jaya
  • Kuala Lumpur
  • Shah Alam
  • Klang
  • Bangi
  • Gurun
  • Cyberjaya
  • Putrajaya
  • Jerantut
  • Alle Städte
Top-Städte von Endless Love
Petaling Jaya
6 Tipps
Kuala Lumpur
5 Tipps
Shah Alam
5 Tipps
Klang
3 Tipps
Bangi
2 Tipps
Gurun
2 Tipps
Cyberjaya
1 Tipp
Putrajaya
1 Tipp
Jerantut
1 Tipp
Mehr laden
Mehr laden
Endless Love このまま側にいて
48 aktualisierte Orte
48 Orte einschließlich Bazaar Ramadhan Kampung Baru, Dynasty Dragon Seafood Restaurant Sdn Bhd, Rumah Api Tanjung Tuan, Warung Mak Jah Briyani
Endless Love このまま側にいて
71 aktualisierte Orte
71 Orte einschließlich Nyamok terbaik dr ladang, Pondok Kecilku...., Mama Rose wth bougeat of roses, Broken heart Theraphy room
    Aktuelle Tipps von Endless Love
    Speichern
    ""365 hari..owhh Zubaidahhh...hahahaaa :p"
    Kulturzentrum
    · Malaysia
    Speichern
    "Kdg2 kita bkwan,tbe2 rs sunyi tbe2 RINDU x semena-mena,walhal kita saling x mngenali,bgitu complexnye hati kitakan?Smpai tak tahu apa yg sllu tjadi tp ble saling sepi akn trtnya dia remove aku ke?Hehe"
    Kulturzentrum
    · Malaysia
    Speichern
    "I got calling from stalker today who asking me hello ni kat Kuantan ke?"don't u treat me like a child I always got that poor call like that,if u call just wnt 2 hear my voice just tell me im ok lol!:p"
    Spielhalle
    · Malaysia
    Speichern
    ""Tak ada ape yg mnarik ttg hidup saya, tak ada cerita nak dikhbarkan, saya biasa2 senang jadi diri sendiri seadanya,Saya tak ada langsung kawan baik sekadar kawan di online dari latar yg berbeza!""
    Spielhalle
    · Malaysia
    Speichern
    ""Satu x pnh brkurang tp lbih dr apapun!senyumlah duhai hati yg penat,sibuklah dgn apapun jgn prnh abaikan dirimu,hya kerana rutinmu!aku x prnh lupa!Ukirkan senyum yg manis wahai hati kcil yg bduka!""
    Stadt
    · Malaysia
    Speichern
    "See me at my IG : ENNAROSEMIRACLE soundtracking : ennarose"
    Stadt
    · Malaysia