Honza Grmela

Honza Grmela

FacebookTwitter

Šefredaktor Pivních recenzí, sládek pivovaru Lucky Bastard

Brno
  • 86 Tipps
  • 137 Anhänger
  • 111 Folgst du
  • 14 Listen
Listen von Honza in Alle Städte
  • Brno
  • Prague
  • Pilsen
  • Amsterdam
  • Warsaw
  • Senica
  • Hradec Králové
  • Petrov
  • Mikulov
  • Alle Städte
Top-Städte von Honza
Brno
5 Listen erstellt · 58 Tipps
Prague
3 Listen erstellt · 6 Tipps
Pilsen
1 Liste erstellt · 1 Tipp
Amsterdam
1 Tipp
Warsaw
1 Liste erstellt
Senica
1 Liste erstellt
Hradec Králové
1 Liste erstellt
Petrov
1 Liste erstellt
Mikulov
1 Tipp
Mehr laden
Mehr laden
Aktuelle Listen von Honza
Honza Grmela
25 aktualisierte Orte Mai 9, 2014
Podniky, kde budeš Lucky Bastard. Na čepu mívají pivo Lucky Bastard nebo kde jsou v prodeji lahve Lucky Bastard. Před návštěvou podniků se informujte, zda je LB na čepu, sudy mizí velmi rychle!
+4
Honza Grmela
3 aktualisierte Orte August 31, 2013
3 Orte einschließlich Výčep Na stojáka, Hostinec U Bláhovky, Na Božence
+1
Honza Grmela
9 aktualisierte Orte September 27, 2013
9 Orte einschließlich U Karla, Saint Patrick Pub, Plzeňský dvůr, Vinárna a Restaurace TRAMÍN
+5
Honza Grmela
5 aktualisierte Orte November 17, 2012
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Plzni dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+4
Honza Grmela
28 aktualisierte Orte November 22, 2013
Pivotéky a prodejny piva dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/seznam-pivotek-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+60
Honza Grmela
31 aktualisierte Orte August 25, 2013
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Praze dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+73
    Aktuelle Tipps von Honza
    Speichern
    "Ze začátku tu měli dobrá menu ale teď to šlo úplně do háje. Polívky strašlivé, jako ze školní jídelny, jídlo se postupem času odebralo do 90. let - flamendr s hranolkami, smažák a podobné dobroty"
    Honza GrmelaHonza Grmela · July 20, 2014
    Tschechisch
    · Brno, Tschechien
    5.7
    Speichern
    "Pěkný slad za dobré ceny i v menších odběrech. Pro přesné specifikace si při nákupu řekněte o analýzu."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Juni 19, 2014
    Brennerei
    · Tschechien
    Speichern
    "Heslo na WiFi: SonoRest"
    Honza GrmelaHonza Grmela · Juni 13, 2014
    Tschechisch
    · Brno, Tschechien
    5.7
    Speichern
    "Dříve měli dobře načepovanou Černou Horu a super škvarkové chleby. Teď je tu Starobrno a podivné kaťáky na lístku."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Mai 23, 2014
    Restaurant
    · Brünn, Tschechien
    5.6
    Speichern
    "Na čepu se vždy pivo Lucky Bastard dle aktuální nabídky"
    Honza GrmelaHonza Grmela · Mai 3, 2014
    Tschechisch
    · Brünn, Tschechien
    6.9
    Speichern
    "Už jsem tu poněkolikáté a opět je to skvělé. Pivo by sice mohlo být v lepší kondici ale jinak nemám co vytknout."
    Honza GrmelaHonza Grmela · März 31, 2014
    Indisch
    · Brünn, Tschechien
    6.2