PxPixel
UPDATE July 15, 2020: We have updated our Privacy Policy. Our Consumer Services Privacy Policy and Enterprise Services Privacy Policy will become effective on August 20, 2020. If you use our services on or after August 20, 2020, you will have accepted our new policies.
X
Kamperen in de Antwerpse Kempen
Kampeerterrein 't Heultje is one of Kamperen in de Antwerpse Kempen.

1. Kampeerterrein 't Heultje

Kempische Ardennen 1, Heultje, Antwerpen
Campingplatz · Hulshout · 4 Tipps und Bewertungen

Vlaanderen VakantielandVlaanderen Vakantieland: Gelegen in een zee van groen bij Westerlo, 'de parel van de Kempen'. 36 ha bos en natuurschoon, een oase van rust. Prachtige kastelen en de vermaarde abdij van Tongerlo. Gezellige taverne en terras. Mehr erfahren.

Camping Berkenstrand is one of Kamperen in de Antwerpse Kempen.

2. Camping Berkenstrand

Resort · Retie · 2 Tipps und Bewertungen

Vlaanderen VakantielandVlaanderen Vakantieland: Kindvriendelijk kampeerverblijfpark omringd door water en bossen. Zwem-, vis- en roeivijver. Binnenspeeltuin. Wandel- en fietsknooppunten. Het ideale verblijf voor jong en oud. Mehr erfahren.

Domein Roosendael is one of Kamperen in de Antwerpse Kempen.

3. Domein Roosendael

7.6
Rozendaal (Lange Zandstraat), Sint-Katelijne-Waver, Antwerpen
Park · Sint-Katelijne-Waver · 9 Tipps und Bewertungen

Vlaanderen VakantielandVlaanderen Vakantieland: Op 5 km van Mechelen en langs de Nete en de Vlaanderen Fietsroute, zijn de trekkershutten op Roosendael een ideaal rustpunt in een mooi cultuurlandschap. Mehr erfahren.

Lilse Bergen is one of Kamperen in de Antwerpse Kempen.

4. Lilse Bergen

8.8
Strandweg 6, Gierle, Antwerpen
Freizeitzentrum · Lille · 11 Tipps und Bewertungen

Vlaanderen VakantielandVlaanderen Vakantieland: Voor jong en oud! Je kinderen ravotten in de grote speeltuin, plonzen in de bewaakte speelvijver en ontdekken het avonturenbos. Ondertussen geniet jij van de activiteiten in en om de zwemvijver. Mehr erfahren.

Taverne Den Boskant is one of Kamperen in de Antwerpse Kempen.

5. Taverne Den Boskant

Olen, Antwerpen
Gaststätte · Olen · 1 Tipp

Vlaanderen VakantielandVlaanderen Vakantieland: Een aangename rustige camping waar intieme sfeer en het mooie groen stilte en rust betekenen. En een mooie nieuwe speeltuin! Mehr erfahren.

De Berk is one of Kamperen in de Antwerpse Kempen.

6. De Berk

Oude Baan 110, Essen, Antwerpen
Hotel · Essen · 1 Tipp

Vlaanderen VakantielandVlaanderen Vakantieland: De Berk biedt een eenvoudig en net verblijf met huiselijke sfeer. De keuken werkt met verse producten op maat van de fietser en de wandelaar. Fiets in een oase van rust tussen Antwerpen en Nederland. Mehr erfahren.

Dry Eycken is one of Kamperen in de Antwerpse Kempen.

7. Dry Eycken

Drie Eikenstraat 20, Herselt, Antwerpen
Campingplatz · Herselt · 1 Tipp

Vlaanderen VakantielandVlaanderen Vakantieland: Een gezonde portie geurende dennenlucht. Dit gezellig familiekampeerverblijfpark, biedt je een zorgeloos verblijf in openlucht. De omliggende natuur zet je aan tot wandelen en fietsen. Mehr erfahren.

8. Bergheide

Herentalsesteenweg 87, Kasterlee, Antwerpen
Campingplatz · Kasterlee · 1 Tipp

Vlaanderen VakantielandVlaanderen Vakantieland: In het hart van de Antwerpse Kempen, een uniek bos- en duingebied. Het ideale vertrekpunt voor tochten langs de vele wandelwegen en fietsroutes. Mehr erfahren.

baalse hei is one of Kamperen in de Antwerpse Kempen.

9. baalse hei

Campingplatz · Turnhout · 2 Tipps und Bewertungen

Vlaanderen VakantielandVlaanderen Vakantieland: Ideaal voor een ontspannende vakantie! Luieren aan de zwemvijver, hengel uitwerpen in de visvijver of fietsen en wandelen in de natuur via het praktische fiets- en wandelnetwerk. Mehr erfahren.

10. Floreal Het Veen

Eekhoornlaan 1, Brecht, Antwerpen
Campingplatz · Brecht · 1 Tipp

Vlaanderen VakantielandVlaanderen Vakantieland: Comfortabele camping met moderne en goed onderhouden sanitaire blokken, kinderspeeltuin met dagelijks animatie voor groot en klein. Fiets- en wandelroutes rondom. Mehr erfahren.

Camping Molenzijdse Heide is one of Kamperen in de Antwerpse Kempen.

11. Camping Molenzijdse Heide

8.2
Molenzijdse, Merksplas, Antwerpen
Campingplatz · Merksplas · 5 Tipps und Bewertungen

Vlaanderen VakantielandVlaanderen Vakantieland: Vele luxefaciliteiten! Zoals een zwembad met glijbaan, turks bad en sauna, dag- en avondanimatie, openluchtfitness, luxe sanitair en kindersanitair, overdekte speeltuin, gratis wifi, ... Mehr erfahren.

12. Keienven

Fazantendreef 31 (Keienvenstraat), Wuustwezel, Antwerpen
Campingplatz · Wuustwezel · 1 Tipp

Vlaanderen VakantielandVlaanderen Vakantieland: Rustig gelegen in het hart van de Belgische Kempen, in een bosrijke omgeving. Mehr erfahren.

GT Keiheuvel is one of Kamperen in de Antwerpse Kempen.

13. GT Keiheuvel

7.4
Sport & Fitness · Balen · 2 Tipps und Bewertungen

Vlaanderen VakantielandVlaanderen Vakantieland: Rustig gelegen kampeerterrein temidden van de natuur in het domein 'De Keiheuvel'. Uitgebreide fietsroutes en wandeltochten. Mogelijkheid tot zweefvliegen, bowling, minigolf en fietsverhuur. Mehr erfahren.